Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Suzuki renunta de anul viitor la Chris Vermuelen pentru Alvaro Bautista

17.08.2009
Foto ©: MotoGP

Suzuki Motor Corporation a confirmat oficial ca Alvaro Bautista tocmai a semnat un contract pe doi ani pentru a concura in Campionatul Mondial MotoGP, tanarul pilot spaniol urmand sa reprezinte echipa de fabrica a producatorului japonez.

Evoluand in prezent la clasa 250GP pentru gruparea Mapfre Aspar Aprilia, Bautista a ales sa nu se alature proiectului Aspar Ducati din MotoGP ci sa-i ia locul in sezoanele 2010 si 2011 lui Chris Vermuelen.

Alvaro Bautista a devenit campion al Spaniei la 125GP in 2003 si campion mondial la 125GP in 2006. A urcat la 250GP in 2007 castigand titlul de "Debutantul anului" pentru rezultatele sale impresionante. Din 2002 si pana in prezent Bautista se poate lauda cu 43 de clasari pe podium, incluzand cate opt victorii in fiecare clasa.

Nu numai ca Jorge Martinez "Aspar" a ramas fara pilotul sau preferat, ci s-a ales si cu o motocicleta avariata in urma ultimului wheelie demn de tot rasul efectuat de Alvaro Bautista la Brno, in timp ce sarbatorea in fata a 140.000 de spectatori locul trei obtinut in Republica Ceha.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.