Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Suzuki se opune eliminarii testelor de luni

11.02.2009
Foto ©:

Suzuki se opune planului de eliminare a tuturor sesiunilor de teste programate in timpul sezonului competitional 2009.

Printre noile masuri de reducere a costurilor in MotoGP se afla si scoaterea din program a testelor oficiale de dupa cinci etape desfasurate in Europa cu scopul de a reduce uzura motoarelor.

Aceasta propunere nu este bine vazuta de Suzuki, fiind nevoie de un compromis pentru ca macar doua sesiuni de teste sa ramana in calendar.

In prezent se discuta pastrarea celor din Catalunya si Brno dar o confirmare oficiala urmeaza sa fie facuta la urmatoarea intalnire a Comisiei Grand Prix.

Seful Suzuki, Shinichi Sahara, a declarat ca testele de luni desfasurate dupa curse sunt cele mai economice metode de a testa componente noi, deoarece echipele trebuie sa plateasca doar o noapte in plus la hotel iar circuitul este deja rezervat fara costuri suplimentare.

"Noi am cerut mai multe teste, in special dupa curse. Vrem sa avem mai multe teste dupa curse deoarece este cea mai ieftina cale pentru noi de a testa. Dar in acelasi timp intelegem situatia economica a celorlalte echipe." a marturisit Sahara.

"Nu suntem multumiti cu o reducere a testelor dar acceptam o oarecare reducere. Nimic nu este stabilit inca si chiar de ajuta la o economisire prin kilometri mai putini efectuati, noi credem ca testele de luni sunt necesare."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.