Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Tech3 isi anunta primul pilot in Moto2

15.09.2009
Foto ©: Oberdan Bezzi

Herve Poncharal, managerul echipei Tech3 Yamaha din MotoGP, a confirmat ca se va implica incepand de sezonul viitor si in noua clasa Moto2, anuntand ca are deja asigurate serviciile lui Jules Cluzel.

Acesta este un tanar pilot francez care evolueaza in prezent la 250 cmc, el urmand sa mai aiba un coechipier in 2010, Herve Poncharal intentionand sa alinieze doua motociclete la startul primei curse de Moto2.

Poncharal a declarat: "Vom avea doi piloti in Moto2. Suntem foarte incantati de proiectul Moto2 deoarece asta este ceea ce am insistat sa vedem din 2010 si sunt convins ca aceasta clasa va fi una fantastica."

"Construim propriul nostru cadru si desi sponsorii nu sunt inca definitivati am luat decizia sa mergem inainte cu proiectul. Nu este pe deplin finalizat insa as zice ca este 95% gata."

Cele mai recente zvonuri in legatura cu al doilea pilot care poate deveni coechipierul lui Jules Cluzel circula in jurul lui James Toseland, locul acestuia din MotoGP fiind serios pus sub semnul intrebarii datorita slabelor sale rezultate de cand a plecat din World Superbike.

Via | Visordown

Bookmark and Share
poza by adrian on 18.09.2009
poza asta este o mare tzeapa, deoarece la Moto2 numai HONDA furnizeaza motoarele, si sunt motoare de 600 RR modificate.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.