Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2

Tech3 prezinta sasiul prototipului Moto2

19.10.2009
Foto ©: Team Tech3

Conform regulamentului noii clase Moto2, echipa Tech3 a fost nevoita sa-si construiasca propriul sasiu pentru motocicleta cu care intentioneaza sa concureze anul viitor in aceasta categorie, Herve Poncharal oferind presei si fanilor o prima ocazie de a vedea creatia inginerilor francezi.

Tech3 planuieste sa-si prezinte prototipul in forma finala cu ocazia ultimei etape a Campionatului Mondial MotoGP 2009 ce se va desfasura luna viitoare la Valencia.

Herve Poncharal cauta in prezent un al doilea pilot pentru noul sau proiect, primul fiind deja ales in persoana lui Jules Cluzel, managerul echipei nemaiavand in prezent sanse sa obtina semnatura lui James Toseland care a preferat sa se intoarca anul viitor in World Superbike dupa un parcurs dezamagitor in MotoGP.

"Sunt incantat sa prezint noul sasiu Tech3 Moto2, care face parte dintr-un nou capitol palpitant al istoriei echipei noastre. Toata lumea de la Tech3 este incredibil de bucuroasa sa participe in noua clasa Moto2, care ofera un prilej fantastic de a demonstra ingeniozitatea tehnica pe care o avem in echipa," a marturisit Herve Poncharal.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.