Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Toni Elias increzator in Gresini Honda

24.11.2008
Foto ©: MotoGP.com

Pilotul echipei satelit Gresini, Toni Elias, spera la un sprijin mare din partea echipei de uzina, in sezonul 2009. Dupa un an petrecut alaturi de Ducati, pilotul are planuri mari alaturi de cei de la San Carlo Honda Gresini.

San Carlo Honda Gresini este o echipa satelit dar am fost informat de conducere ca vom avea aceleasi conditii precum avea si Gibernau in 2003, o motocicleta aproape identica cu cea de uzina. Vom vedea cum merg lucrurile insa cred ca sezonul viitor va fi unul mai bun decat cel care s-a terminat.” declara spaniolul despre actuala sa echipa din MotoGP.

Daca Elias va avea la dispozitie cele mai noi piese din partea celor de la Honda, va fi cu siguranta o situatie diferita  fata de cea de la Ducati, spaniolul nefiind multumit de conditiile pe care le-a avut. Acesta a afirmat despre aceasta situatie: “Am cerut piese noi la Le Mans, anul acesta, iar aceastea au ajuns abia la ultima cursa de la Sachsenring, astfel pana atunci ne luptam sa nu terminam ultimii. Cand le-am primit s-a putut observa o imbunatatire considerabila si am ajuns in primii 10. Pot afirma ca in Germania a inceput a doua parte a sezonului pentru mine.

Anul se va termina pentru pilotul spaniol cu o operatie, la o zi dupa testele de saptamana viitoare de la Jerez cand va merge conduce pentru ultima oara in 2008 modelul RC212V a celor de la Honda.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.