Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Toseland prins intre ciocan si nicovala

23.04.2009
Foto ©: Yamaha Tech3

Evolutia nesatisfacatoare a lui James Toseland, pilotul echipei satelit Tech3 Yamaha, si dezastrul din prima etapa a Campionatului Mondial MotoGP nu a facut decat sa intareasca zvonurile care planau asupra carierei pilotului britanic.

Nu numai ca a incheiat cursa din Qatar pe locul 16 insa ceilalti trei reprezentanti Yamaha, Rossi, Lorenzo si Edwards, s-au clasat in primii patru. In tot acest timp, Herve Poncharal declara in mod public ca este aproape sigur de sosirea lui Ben Spies in MotoGP din 2010, cel mai probabil tot alaturi de Yamaha.

"James trebuie sa presteze. Sunt trei Yamaha in primii patru din MotoGP. James este al saisprezecelea. Trebuie sa vina in Japonia cu pretentii. Este necesar ca el sa ajunga in top 10." a precizat seful echipei Tech3 Yamaha, inaintea celei de-a doua etape a sezonului competitonal 2009.

Inaintea startului de pe circuitul Twin Ring Motegi, acolo unde anul trecut a incheiat cursa pe locul 11, James Toseland declara: "Sper sa am parte de timp pe motocicleta si de asemenea de un pic de noroc. Baietii mei au depus mult efort si sunt increzator ca pot obtine un rezultat bun pentru echipa."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.