Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Troy Bayliss testeaza GP9 la Mugello

14.05.2009
Foto ©: MotoGP

Troy Bayliss a incheiat cu bine la Mugello prima zi de teste efectuata pe revolutionarul prototip Desmosedici GP9 alaturi de Vittoriano Guareschi, pilotul obisnuit de teste al fabricii Ducati.

A fost pentru prima oara din 2006 cand australianul a pilotat un model de MotoGP, impresionand atunci printr-o victorie senzationala la Valencia pe o motocicleta Ducati.

Acest test este si prima ocazie pe care o are Bayliss in compania noii motociclete de 800 cmc si reprezinta prima aparitie pe un circuit in postura de pilot, dupa ce a hotarat sa se retraga anul trecut in plina glorie din Campionatul Mondial de Superbike.

"Aceasta este practic prima oara cand pilotez o motocicleta de cand am prezentat 1198 la Portimao dupa sfarsitul sezonului trecut", a marturisit Bayliss. "A fost placut sa mai sterg din rugina iar cu Mugello care este un circuit atat de solicitant fizic a fost si un bun antrenament!"

"Ultima oara cand am pilotat o motocicleta de GP a fost la Valencia, care era de 990 cmc, dar acesteia de 800 cmc nu-i lipseste deloc puterea si am petrecut ziua de azi obisnuindu-ma cu ea. Abia astept sa ma intorc maine pe circuit si sper ca pana la sfarsitul sesiunii sa fiu in stare sa ofer un feedback pretios lui Filippo (Preziosi)."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.