Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Troy Bayliss va testa Ducati GP9

07.05.2009
Foto ©:

Troy Bayliss, de trei ori castigator al Campionatului Mondial de Superbike, care s-a retras anul trecut din competitiile de motociclism, va testa la invitatia companiei Ducati prototipul Desmosedici GP9.

Testul ce se va desfasura in perioada 12-14 mai la Mugello nu va ramane un caz izolat, pilotul australian urmand sa colaboreze si pe viitor cu Ducati pentru dezvoltarea modelelor GP9 si GP10.

Experienta lui Bayliss in MotoGP a fost castigata in mare parte pe Ducati si vine sa completeze munca lui Vittoriano Guareschi, pilotul oficial de teste al fabricii italiene. Troy Bayliss se poate lauda cu faptul ca a castigat alaturi de Ducati etapa de la Valencia din 2006, ultima cursa din istoria MotoGP a motoarelor de 990 cmc.

Avand in vedere ca luna aceasta va poposi la Mugello si Campionatul Mondial MotoGP, va fi interesant de comparat timpii obtinuti de Bayliss cu performantele celorlalti cinci piloti care evolueaza pe Ducati GP9.

Cariera lui Troy Bayliss, care a implinit 40 de ani la sfarsitul lunii martie, are mari sanse sa continue pe patru roti in competia V8 Supercars.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
Bayliss by Adrian Rus on 08.05.2009
Tare m-a intristat vestea cand s-a retras, mai putea alerga cu succes inca, sper doar sa ii treaca de 4 roti si sa i se faca dor de.. DUCATI. Oricum vad ca nu se poate abtine :D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.