Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Un nou perete despartitor la Yamaha

27.03.2009
Foto ©: MCN

Tensiunile dintre Colin Edwards si James Toseland de pe tot parcusul vacantei de iarna s-au soldat cu un nou perete despartitor care-i va separa pe cei doi in garajul echipei Tech 3 Yamaha.

Aceasta masura drastica a fost pusa in aplicare la cererea pilotului texan Colin Edwards, care s-a infuriat atunci cand fostul sau sef de echipa din 2008, Gary Reynders, s-a alaturat britanicului James Toseland pentru sezonul competitional 2009.

Edwards considera ca Toseland si Reynders au orchestrat aceasta miscare pe la spatele sau, si a lansat mai multe atacuri verbale destul de grave la adresa celor doi.

Texanul se vede acum nevoit sa lucreze cu fostul sef de echipa al lui Toseland, Guy Coulon, cu care pilotul britanic nu a avut tocmai cea mai buna colaborare din cauza unor probleme de comunicare.

In urma conflictului Edwards a jurat sa nu mai vorbeasca niciodata cu James Toseland, iar situatia este atat de tensionata incat Herve Poncharal si Yamaha i-au indeplinit acestuia dorinta de a avea un perete despartitor.

Noul perete despartitor dintre Edwards si Toseland este similar cu cel al echipei de fabrica Yamaha. Acesta a fost introdus sezonul trecut pe cand Valentino Rossi utiliza anvelope Bridgestone iar Jorge Lorenzo prefera Michelin. Dupa introducerea regulei unui singur furnizor de anvelope in MotoGP, Rossi a cerut ca paretele sa ramana spre nemultumirea coechipierului sau.

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.