Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Valentino este pregatit pentru Indianapolis

11.09.2008
Foto ©: MotoGP

Toate echipele din MotoGP se pregatesc pentru etapa urmatoare a campionatului de la Indianapolis. Valentino Rossi, actualul lider si favoritul la castigarea titlului mondial, este increzator in sansele sale inainte de deplasarea in Statele Unite ale Americii.

"Inca sunt bine dispus de la Misano, care a fost o zi uimitoare, dar acum ne confruntam cu o provocare diferita. Este foarte emotionant sa mergi la Indianapolis, un loc atat de faimos si istoric pentru sporturile cu motor, dar este clar din rapoarte ca va fi o cursa destul de dificila pentru toata lumea. Desigur nu avem date concrete dar ne asteptam ca suprafata sa fie destul de inselatoare pentru cauciucuri."

"Sper ca circuitul este sigur, stim ca peretii sunt destul de aproape in unele locuri dar speram sa nu fie o problema. Vom afla vineri! Este placut sa merg intr-un loc nou din America si sper ca vor fi multi fani, chiar daca nu asa de multi ca la Indy 500!”

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.