Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

Valentino Rossi: Inca trei ani in MotoGP

22.03.2010
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Valentino Rossi a acordat un interviu revistei italiene Motosprint despre viitorul sau pe termen lung. I-a extaziat pe fani, i-a intristat pe cei ce-l inghit mai putin. 'Doctorul' a sustinut inca odata ca i-ar placea sa ramana in aceasta competitie inca trei ani de acum incolo.

De 9 ori campion mondial, Valentino a declarat: "Cred ca pot concura la nivel de top inca trei ani de acum incolo. Cursele sunt lucrul pe care il iubesc cel mai mult din viata mea, reprezinta pasiunea mea, nu am nevoie de alte motive."

Pilotul Fiat Yamaha a spus ca va anunta abia in luna iunie urmatoarea sa echipa din sezonul 2011, desi a tinut sa precizeze ca se simte foarte bine la Yamaha.

"Cand faci o schimbare trebuie sa te gandesti sa mergi acolo unde te vei simti bine. Pentru mine este greu sa ma gandesc la faptul ca ar fi mai bine altundeva decat la Yamaha. Fanii s-ar bucura sa ma vada la Ducati, dar aceste decizii nu se pot lua numai dupa sentimentele fata de un anumit producator."

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.