Cauta in stiri

RSS Feed

Valentino Rossi: "O greseala stupida."

Ciprian | 28.06.2016
Foto ©:

Pilotul Movistar Yamaha a cazut imediat dupa ce s-a reintors pe pista, data fiind intreruperea cursei datorita conditiilor meteo.

“Este o mare rusine, fiindca am avut sansa sa obtin un rezultat bun si sa castig puncte importante pentru campionat. Pe uscat m-am descurcat foarte bine dar nici pe umed nu m-am miscat rau.”

“Cred ca introducerea steagului rosu a fost justificativa fiindca se acumulase o cantitate mare de apa si devenise deja periculos. Motocicleta incepuse sa acvaplaneze si nu puteai vedea nimic daca aveai pe cineva in fata. Dupa restart am mers cu o anvelopa cu specificatii soft (in loc de hard) si m-am simtit super bine. Am avut un start bun si am incercat sa merg rapid fiindca aveam aderenta buna.”

“Dar am facut o greseala. Am fost mult prea rapid. Am impins prea mult. A fost…prea mult. A fost o greseala mare si imi cer scuze tuturor celor din echipa.”

“Doctorul” a fost vizibil frustrat dupa accident si a zis ca ii pare rau de cele intamplate.

“Tot weekendul am fost precis si am muncit pentru stilul de pilotaj si nu am facut nicio greseala. Din pacate, greseala cea mai mare s-a produs in cel mai nepotrivit moment.”

“Cand pierzi o cursa asa, este o rusine. Victoria lui Jack este singurul lucru bun pentru mine fiindca avem o relatie buna, imi place mult de el.” a declarat Rossi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.