Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Valentino Rossi: "Ultima mea cursa va fi cu Yamaha"

02.09.2009
Foto ©: MotoGP.com

Valentino Rossi a vorbit pentru prima oara despre alegerea sa de a ramane la Yamaha si ce l-a determinat sa refuze pentru anul viitor pe cei de la Ducati.

Producatorul italian a avut recent o tentativa de recurtare destul de agresiva, purtand discutii si ofertand fara succes piloti precum Valentino Rossi, Loris Capirossi, Jorge Lorenzo sau Dani Pedrosa.

Starul italian a declarat: "Desi motocicleta putea fi setata pentru mine si ar fi fost interesant sa merg la Ducati, deoarece cred ca motocicleta poate progresa in continuare, sunt foarte fericit la Yamaha si consider acum ca ultima mea cursa va fi aici."

"Cred ca Jorge Lorenzo a luat decizia buna de a ramane la Yamaha pentru ca in acest moment este cea mai puternica motocicleta. Anul viitor vom avea cea mai dura lupta, imi va fi greu sa-l inving. Jorge este bun pentru mine in curse, este tanar si munceste foarte mult. Este foarte motivat si asta ma ajuta pe mine sa continui si sa fortez."

"Jorge este un pilot care intotdeauna merge foarte repede insa din cand in cand face greseli, dar asta este normal pentru orice pilot aflat in acest punct al carierei sale."

"Pedrosa este si el foarte puternic dar in prezent Lorenzo este mai in forma si are mai multe sanse la o victorie. Dani va trebui sa munceasca mai mult pentru a castiga."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.