Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Valentino Rossi a fost dorit la Ferrari!

05.06.2008
Foto ©: Yamaha Motor Racing

Potrivit unei stiri de pe Crash.net, ‘Doctorul’ a declarat intr-un interviu ca a fost ofertat de Ferrari pentru a se alatura echipei lor de F1, si desi s-a gandit sa schimbe sporturile, acest lucru nu s-a intamplat din simplul motiv ca iubeste prea tare sa concureze pe motociclete.

Valentino Rossi, castigatorul a cinci titluri mondiale consecutive in MotoGP din 2001 pana in 2005, a testat pentru Ferrari in 2006 la Valencia, iar timpul realizat a fost cu doar o secunda mai slab decat cel obtinut de Schumacher. In mod ironic, in timp ce Rossi a ales sa ramana pe doua roti in defavoarea bolizilor de F1, acum Schumacher este cel care concureaza pe motociclete!

“M-am gandit serios la acest lucru. Ferrari m-a dorit. Este alta lume, dar am fost rapid. A existat o posibilitate sa ajung in F1. Nu stiu daca as fi avut un parcurs bun sau rau, dar pana la urma eu ma bucur de viata si de pasiunea mea pentru motociclete”, a declarat Rossi, vorbind despre hotararea sa de a continua in lumea sporturilor motorizate pe doua roti. Si bine ca a ramas deoarece MotoGP ar fi fost in mod sigur mai plictisitor fara prezenta de geniu a ‘Doctorului’.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.