Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Valentino Rossi ramane la Yamaha

22.05.2008
Foto ©: Yamaha Motor Racing

Ultimele doua succese consecutive obtinute in Motomondialul de Viteza l-au determinat Valentino Rossi sa se hotarasca in privinta viitorului sau in lumea curselor pe doua roti, pilotul italian multiplu campion mondial afirmand ca doreste sa ramana in continuare alaturi de constructorul japonez Yamaha.

“Vreau sa raman la Yamaha atata timp cat ma simt capabil sa lupt pentru titlul mondial. Mi-am schimbat stilul de a trai si am revenit in Italia unde am gasit un bun echilibru intre viata mea privata, antrenament si concentrarea necesara curselor”, a declarat Valentino Rossi, miercuri, intr-un interviu acordat cotidianului francez L'Equipe.

Septuplul campion mondial a renuntat complet la ideea de a participa in Formula 1, afirmand ca nu mai este deloc interesant de o implicare in Marele Circ. Cu toate acestea Rossi nu a spus adio curselor pe patru roti, afirmand ca va participa fara doar si poate la Raliul Marii Britanii, etapa a Campionatului Mondial de specialitate.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.