Cauta in stiri

RSS Feed

Revenire in forta

Valentino Rossi tinteste podiumul la Quatar

Ana Maria | 03.04.2013
Foto ©:

Mai sunt cateva zile pana cand se va da startul pentru prima cursa MotoGP a anului, care se va desfasura pe circuitul de la Quatar. Din echipa Yamaha vor face parte Valentino Rossi si Jorge Lorenzo, primul cu noua titluri in palmares, iar al doilea cu patru titluri de campion, atat la clasa MotoGP cat si la 250cc.

Alaturi de ei vor mai fi (Repsol Honda) Dani Pedrosa si Marc Marquez, (Ducati Team) Nicky Hayden si (LCR Honda MotoGP) Stefan Bradl.

In cadrul unei conferinte care s-a desfasurat pe circuitul din Quatar, fiecare rider si-a manifestat entuziasmul si increderea in cursa de duminica.

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory Racing YZR-M1 MotoGP) a spus, potrivit ultimatemotorcycling.com ca prima cursa este intotdeauna extrem de importanta, deoarece reusita ii ridica moralul pentru cele care urmeaza si ca se asteapta la o adevarata competitie, mai ales ca la start se aliniaza rideri puternici.

In aceeasi ordine de idei, potrivit aceluiasi site, Valentino Rossi a spus ca este extrem de multumit de performantele obtinute la testele din iarna si ca va fi, pentru el, o adevarata provocare sa ridice stacheta si mai mult si sa urce pe podium.

Etapa de la Qatar va incepe de joi, cu antrenamentele libere ale clasei Moto3, iar cursele celor trei clase sunt programate duminica.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.