Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Vermeulen ameninta ca paraseste Suzuki

10.08.2009
Foto ©: Rizla Suzuki

Pilotul australian Chris Vermeulen doreste sa aiba sanse reale la titlu in urmatorul sezon competitional, fiind dispus sa-si paraseasca chiar actuala echipa in cazul in care Suzuki nu reuseste sa-i imbunatateasca performantele motocicletei.

"Suzuki mi-a dat prima sansa in MotoGP, am venit aici ca pilot de fabrica," a marturisit Vermeulen pentru Autosport. "Am avut cateva momente bune cu ei si am avut momente rele, dar telul meu este sa devin campion mondial."

"Doresc sa fiu pe cea mai buna motocicleta care imi va acorda sansa sa ajung campion mondial, daca va fi Suzuki anul viitor sau alta marca, inca am luat o decizie asupra acestui lucru. Telul meu este sa castig curse pentru mine."

"Piloti in trecut au stat prea mult timp pe motociclete care nu erau cele mai bune si trebuie sa ma gandesc serios asupra acestui lucru pentru anul viitor. Nu-mi permit sa... vedeti, din punctul meu de vedere nu doresc sa am un alt an ca acesta. Vreau sa ma lupt pentru podiumuri de la o saptamana la alta nu pentru penultima linie a grilei."

"Au existat diferente foarte mici la motocicleta noastra ceea ce ma frustreaza deoarece ma asteptam la mai multe, insa nu am reusit sa scoatem ce-i mai bun in prezent din regula unui singur furnizor de anvelope."

Via | 2WheelTuesday

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.