Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Yamaha a lansat YZR-M1 2009

02.02.2009
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Astazi echipa Fiat Yamaha si-a prezentat oficial in cadrul unui eveniment online noul YZR-M1 2009, o motocicleta pe care Valentino Rossi a avut ocazia sa o testeze la Valencia anul trecut si care a suferit imbunatatiri peste iarna.

"In 2008, cand am castigat tot: titlul la constructori, titlul la piloti, titlul la echipe, a provocat o mare motivare si reactie din partea producatorilor si pilotilor rivali si trebuie sa se fi apucat toti de lucrat la o motocicleta capabila sa ne invinga." a declarat Davide Brivio, Team Manager al echipei responsabil cu partea lui Rossi.

Specificatiile tehnice pentru 2009, facute publice presei si fanilor acum cateva ore, arata ca nu sunt diferente mari fata de anul trecut, un lucru punctat si de al doilea Team Manager, Daniele Romagnoli.

"In 2008 motocicleta a fost victorioasa, deci nu a existat motiv sa schimbam conceptul iar noua motocicleta este foarte asemanatoare cu cea anterioara. Trecand la anvelopele Bridgestone in timpul sezonului, a devenit clar ca reglajele necesare sunt diferite fata de configuratia precedenta. Deci, noua motocicleta poate avea o gama mai larga de setari." a declarat omul din spatele lui Jorge Lorenzo.

"Valentino a lucrat de asemenea la motor si a observat o imbunatatire a acceleratiei, si a spus ca lucram in directia potrivita. Suntem increzatori ca motocicleta va fi la fel de competitiva in 2009."

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.