Cauta in stiri

RSS Feed

acorduri oficiale

Yamaha continua sa furnizeze scutere standurilor MotoGP

22.04.2008
Foto ©: Yamaha

Pentru al treilea an la rand Yamaha furnizeaza scuterele oficiale pentru Campionatul Mondial MotoGP.

Modelul JogRR MotoGP fabricat de Yamaha continua sa fie scuterul oficial al Campionatului Mondial MotoGP pentru al treilea an consecutiv conform noului acord dintre Yamaha si organizatorii MotoGP Dorna Sports.

Precum s-a anuntat oficial la marele premiu bwin.com in Spania la Jerez, elegantul scuter de la Yamaha va fi la dispozitia echipelor de la standuri ce au nevoie de masinarii extrem de fiabile pentru a se deplasa rapid si eficient pe circuitele din intreaga lume.

Stilul MotoGP cu racire pe lichid ofera motorului JogRR MotoGP de 50 cc aproximativ o treime de putere in plus decat echivalentul acestuia de aceeasi capacitate dar racit cu aer.

In plus, ampatamentul scurt, performantele dinamice, franele eficiente si greutatea redusa de doar 79kg ofera o manevrabilitate precisa si sigura.

Noua gama selecta de culori scoate in evidenta design-ul exterior fin ce deosebeste scuterul Yamaha si argumenteaza alegerea MotoGP de a folosi in continuare modelul JogRR de la Yamaha.

Tags: yamaha, motogp, jogrr, 50cc
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.