Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Yamaha dezvaluie motocicleta lui Spies pentru Valencia

04.11.2009
Foto ©: Yamaha

Echipa Sterilgarda Yamaha a dezvaluit azi grafica speciala a motocicletei cu care campionul World Superbike 2009 Ben Spies isi va face aparitia wildcard la ultima runda MotoGP de la Valencia din acest week-end.

Aceasta va fi prima ocazie a americanului de a pilota Yamaha YZR-M1 inainte de a incepe lucrul efectiv cu noua sa echipa Yamaha Tech3, lunea viitoare cand vor incepe testele pentru sezonul 2010.

Motocicleta are o grafica foarte asemanatoare cu cea a superbike-ului R1 pilotat de Spies in SBK, sponsorul italian Sterilgarda profitand de ocazie pentru a se face cunoscut si prin intermediul campionatului MotoGP. Texanul se va intoarce la numarul 11 folosit in AMA Superbike.

Sunt foarte bucuros de aceasta oportunitate de a concura la Valencia in acest weekend. Sunt perfect constient ca MotoGP este un salt urias de la World Superbike si ca nu va fi posibil sa obtin aceleasi rezultate in primul meu an. Vad acest weekend ca o sansa sa petrec ceva timp pe motocicleta si sa incep sa o inteleg pentru sezonul urmator, dar si sa ma distrez in acelasi timp!” a declarat Spies.

Bookmark and Share
Bravo MotoFLASH by Sebi on 04.11.2009
Foarte buna ideea ca a-ti postat aceasta stire ! Anunt si poze. :)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.