Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Yamaha va lansa noul YZR-M1 online

26.01.2009
Foto ©: MotoGP

Noul model YZR-M1, cu care echipa Fiat Yamaha isi va apara titlurile de la constructori si piloti in Campionatul Mondial MotoGP 2009, va fi prezentat oficial pentru prima oara peste o saptamana (2 februarie) in cadrul unei transmisii online exclusiv pe motogp.com.

La ineditul eveniment, ce poate fi urmarit gratis online incepand cu orele 12 pm CET, vor fi prezenti alaturi de motocicleta lor campionul mondial MotoGP Valentino Rossi si coechipierul sau Jorge Lorenzo.

Prezentarea noii motociclete va fi completata de interviuri cu manegerii echipei Fiat Yamaha, Davide Brivio si Daniele Romagnoli, alaturi de Lin Jarvis seful Yamaha Motor Racing.

Pentru Lorenzo evenimentul este si o sansa de a-si prezenta noul numar de concurs 99 pe care si l-a ales pentru sezonul competitional de anul acesta. Pilotul spaniol a renuntat la fostul numar 48 utilizat in mare parte a carierei sale.

Motocicleta Yamaha YZR-M1 si cei doi piloti vor fi prezentati live in cadrul unei conferinte de presa oficiale ce va avea loc pe 27 martie, cu o zi inaintea inceperii testelor oficiale MotoGP de la Jerez.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.