Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Aterizeaza Checa!

04.04.2008
Foto ©:

Pilotul echipei HANNspree Ten Kate Honda, Carlos Checa, a cazut, literalmente, pe circuitul din Valencia astazi, realizand un salt cu parasuta chiar inainte de conferinta de presa, programata joi.

Pilotul spaniol, care a reusit aproape 50 de salturi de cand a inceput aceasta pasiune a sa la mijlocul anilor '90, a decolat de langa aeroportul Castellon intr-un avion usor Cessna si a sarit de la o altitudine de 4000m impreuna cu alti trei colegi. A reusit o aterizare perfecta in centrul circuitului Ricardo Tormo in fata unei audiente formata din ziaristi si fotografi.

Purtand un costum de parasutist, pregatit special pentru aceasta ocazie de catre furnizorul sau de echipament, Checa a fost “furat” pentru a raspunde intrebarilor presei locale si internationale.

Sariturile cu parasuta sunt, cu siguranta, diferite de condusul unei motociclete Honda de Superbike, asta e sigur.” a zis Checa. “Aterizarea cu parasuta macar e foarte lina! E o adevarata experienta, am incercat de mai multe ori in in jurul lumii aterizarea in punct fix si nu am reusit insa, de data asta, in Valencia, a fost perfect”.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.