Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate

BMW HP2 Sport a castigat cursa de anduranta de la Hockenheim

Paul Lozba | 28.03.2008
Foto ©:

Conditiile defavorabile pe circuit si temperaturile cu putin peste zero grade nu au impedicat echipa Team Motobike sa castige, sambata trecuta, in Clasa 4, prestigioasa cursa de 1000 km de la Hockenheim.

De la 9 dimineata, aproximativ 130 de echipe din Clasele 1-4 s-au aliniat la startul circuitului de 4,56km pentru cursa de anduranta. Din motive de siguranta din cauza vremii nefavorabile, cursa a fost scurtata drastic, de la 120-130 de ture, cat avea in mod normal, la doar 40 de ture.

Team Motobike a concurat cu 2 motociclete BMW HP2 Sport de serie. Motocicleta castigatoare, cu nr. 151, a fost pilotata de Markus Barth si Jurgen Fuchs, in timp ce Rico Penzkofer si Stephane Mertens au pilotat BMW-ul cu nr. 162. Ambele motociclete au fost furnizate de BMW Motorrad Germania..

Boss-ul Team Motobike, Albin Kirchengast a declarat: “Ca si anul trecut cu R1200 S, BMW Motorrad a aratat inca o data ca are ADN sportiv, de data aceasta prin performanta lui HP2 Sport. Cu modelul de serie al versiuni de anduranta am reusit sa tinem la distanta competitia si suntem foarte bucurosi ca am putut repeta victoria.

De notat este si performanta impresionanta a motocicletelor Buell 1125 R , una urcand pe locul 2 pe podium in fata lui KTM RC8 iar cealalta terminand pe locul 5.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.