Cauta in stiri

RSS Feed

superstock 1000

Debut cu ghinion pentru KTM in Superstock 1000

Paul Lozba | 08.04.2008
Foto ©:

Duminica la Valencia, KTM a intrat intr-o noua era, participand pentru prima data la Superstock 1000 cu noul superbike stradal RC8 1190. Participarea in aceasta competitie de nivel inalt face parte din programul de cercetare si dezvoltare al companiei austriece.

Din pacate in a 3-a tura a circuitului Spaniol, pilotul Rene Maehr a abandonat, pierzand aderenta pe roata fata a motocicletei. “Sunt foarte dezamagit pentru ca pana sa pierd fata in prima curba m-am simtit foarte bine. Imi pare rau ca nu am reusit sa termin prima mea cursa cu RC8. Pe de alta parte sunt bucuros ca am reusit sa fiu rapid in antrenamente si sa invat foarte multe” a declarat Maehr.

In ciuda finalului prematur, Philipp Habsburg, liderul echipei R&D KTM, a fost optimist si a declarat: “Totul a mers foarte bine, Rene, RC8, intreaga noastra echipa. Toti am lucrat impreuna foarte bine in spirit de echipa. Nu ne-am bucurat cand l-am vazut pe Rene in pietris dar prin asta am invatat sa ne uitam inainte cu optimism, la urmatoarea cursa de la Assen. Toti suntem extrem de motivati sa continuam incitanta dezvoltare a lui 1190 RC8”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.