Cauta in stiri

RSS Feed

actualitati

Pasionat de motociclete, Schumacher nu va face cariera din asta

31.03.2008
Foto ©:

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a concurat in a 3-a cursa moto din ultima saptamana, luand locul 4 intr-o runda a Cupei Italiene KTM Superduke.

Schumacher a inregistrat al doilea timp, in a 10-a tura la KTM Trophy la Misano, calarind un Superduke de 990cc, terminand cursa la 5.1 secunde de castigator.

Pilotul a declarat ca a fost prea precaut in primele ture ale cursei, dar s-a simtit bine evoluand spre topul clasamentului.

Cursa KTM  a fost prima cursa pe 2 roti cu adevarat competitiva, celelalte doua fiind in mare cu o concurenta formata din amatori.

In ciuda succesului sau , campionul german castigator a 7 titluri de Formula 1, a declarat in presa germana ca nu are nici o intentie sa se imbarce intr-o noua cariera ca motociclist.

 "Imi place pur si simplu sa conduc motociclete, nu am nici o ambitie speciala in nici o categorie. Daca voi mai participa ocazional la curse, este pentru ca iubesc competitia” a declarat Schumi in editia de duminica a ziarului Bild.

Uitandu-ne si la tipurile de motoare cu care a concurat,  4 in linie, 3 in linie, V4 si V2, ne este clara pasiunea lui Michael Schumacher pentru motociclete, acesta participand la inca 2 curse in aceasta luna, castigand una cu un Triumph 675 (la Barcelona) si iesind pe locul 3 cu o Honda Fireblade (la Pannonia Ring in Ungaria). Germanul mai detine 2 motociclete Ducati, un Desmosedici RR si un 1098R.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.