Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Josh Coppins se reface

23.03.2008
Foto ©:

Concurentul echipei de motocross Yamaha se reface intr-un ritm alert, dorind sa fie apt la startul competitional al Campionatului Mondial MX1 2008.

Ieri, 22 martie, in timpul unor antrenamente in Dunkirk (Franta), pilotul neozeelandez a suferit un accident la piciorul drept fracturandu-si doua degete. Desi a dorit sa-si inceapa antrenamentul dis-de-dimineata, pentru a evita aglomeratia din timpul zilei, soarta a facut ca sa intalneasca imediat ce urcase in plin avant pe creasta unui deal un pilot localnic care isi ridica motorul cazut. Pilotul Yamaha a evitat pe cat posibil o coliziune directa dar piciorul drept a lovit scarita celeilalte motociclete.

La sfaturile chirurgului Dr. Claes, cunoiscut printre motocrosisti, Coppins a ajuns imediat la operatie in dupaamiaza aceleiasi zile. Spre multumirea tuturor, nu sunt necesare insertii metalice la cele doua degete mici.

Procesul natural de refacere poate pune sub semnul indoielii participarea lui Coppins la prima confruntare al MX1-GP care va lua startul in data de 6 aprilie la Valkensvaard (Olanda)

“Nu pot sa cred cat de ghinionist sunt, este al treilea accident la rand in care eu nu am nici o vina”, a declarat pilotul de 31 de ani. “Sansele mele pentru etapa din Olanda sunt 50/50 iar vindecarea nu se va produce in totalitate pana atunci, nu prea e timp pentru  asa ceva. Imi mentin o gandire pozitiva dar suntem inca la inceputul sezonului iar anul competitional e foarte solicitant.”

Josh Coppins a castigat cateva curse in ultimele sase saptamani, in Italia si Franta, la ghidonul unei motociclete YZ450FM, promitand un an bun in Campionatul International. Anul trecut si-a trecut in palmares cinci victorii si conducea in clasament cu 107 puncte cand un accident survenit cu patru ture inainte de finalul Marelui Premiu al Cehiei l-a fortat sa abandoneze.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.