Cauta in stiri

RSS Feed

superstock 1000

KTM gata de cursa in Cupa Mondiala FIM Superstock 1000

04.04.2008
Foto ©:

KTM, care tocmai a sarbatorit lansarea modelului 1190-RC8 Street Superbike, va concura cu acesta in Valencia duminica in prima cursa din Cupa Mondiala FIM Superstock 1000.

Aceasta miscare intareste filozofia KTM de a fi mereu “gata de cursa” cat si determinarea cu care acesta companie si-a facut debutul in cel mai competitiv si sofisticat segment motociclistic. Modelul RC8, mult asteptat de piata si foarte bine primit, va fi pilotat de tanarul austriac Rene Maehr in cadrul echipei KTM Maehr Superstock.

Un pilot nou talentat
Desi modelul RC8 abia a fost lansat, echipa KTM Maehr Superstock a avut ocazia sa-l testeze in Valencia pentru trei zile in luna Martie. Incredintarea noului KTM pilotului Rene Maehr de 21 de ani este o confirmare a potentialului sau pe pista si a increderii deosebite acordate de intreaga echipa. Maehr, care va avea ocazia sa concureze pe circuitul sau favorit din Monza, Italia in cursa a treia, si-a propus sa termine in primii 10 din clasamentul acestui sezon.

Parte din cercetare si dezvoltare
KTM saluta aceasta noua colaborare in cadrul FIM Superstock 1000 privind-o ca parte din programul de cercetare si dezvoltare strans legat de debutul in segmentul Street Superbike. Exceptand carenajul, cauciucurile si evacuarea, Cupa Mondiala Superstock nu permite aproape nici o alta modificare la modelele de serie. Acest lucru creaza un mediu propice pentru departamentul KTM R&D sa studieze modelul 1190-RC8 si performantele acestuia in conditii reale de exploatare pe circuit.

Ulterior cursei din Valencia, Cupa Mondiala FIM Superstock 1000 reuneste majoritatea circuitelor de top din Europa : Assen, Monza, Nuerberg, Misano, Brno, Brands Hatch, Donington, Magny Cours si se incheie in Noiembrie pe circuitul Portmao din Portugalia.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.