Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Lectii de zbor cu Mihai Stoichescu

31.03.2008
Foto ©:

Mihai Stoichescu castiga la Sfantu Gheorghe, la clasa Open (peste 250 cmc), prima etapa a Campionatului National Individual de Motocros.

Pe 29 si 30 martie, sportivul de la Moto Extrem Lugoj a facut spectacol la evenimentul organizat de clubul sportiv Sugas Sfantu Gheorghe, provocand uralele publicului. Spectatorii aproape ca au facut carcei la ceafa, deoarece Stoichescu s-a folosit din plin de tehnica „scrub”, prin care mentinea viteza motocicletei, aceasta fiind culcata la orizontala in timpul planarii peste trambuline.

In stilul sau caracteristic, mergand cu gazul in plin, Mihai Stoichescu a castigat ambele manse ale competitiei, la diferenta de peste un tur, fata de urmatorii concurenti. Aceasta, desi a avut probleme cu pilotii intarziati, care simtindu-se depasiti, au insistat sa se lupte cu lugojeanul, incomodandu-l si provocand chiar cadearea acestuia, plus usoare avarii la motocicleta de concurs, o Honda CRF 450.

Mi-a placut intotdeauna pista din Sfantu Gheorghe,  am castigat mereu aici. Ma simt foarte bine pe acest circuit, este tehnic, imi gasesc ritmul si imi plac sariturile, m-au ajutat sa fac repede depasirile” a declarat Mihai Stoichescu la sfarsitul cursei.

La clasa Open, pe locul doi s-a clasat Ciprian Marianov (Britmar Campina), iar Simon Zsolt (Sugas Sfantu Gheorghe) a ocupat pozitia trei a podiumului.

Sursa: Ridermarque’s Weblog

Bookmark and Share
M!TsA by mia on 15.07.2008
V!!ToR maetru al sportului:>:>:>[asta in kzul in kre nu mai face vreun abandon din cauza motorului]...........bRaVo.....ce sa mai?.....se stie baiathu;)):*
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.