Cauta in stiri

RSS Feed

expozitii

Mani Gyenes va fi prezent la prima editie a Rally Days

Paul Lozba | 15.03.2008
Foto ©:

Cel mai bine clasat pilot roman in Raliul Dakar, Mani Gyenes va fi prezent in acest weekend la prima editie a Rally Days, un eveniment care isi doreste sa aduca raliurile mai aproape de publicul larg.

La Rally Days, Mani Gyenes isi va prezenta motocicleta pe care va concura in mai putin de o luna la Dakar Series Central Europe Rally. Vizitatorii, primei expozitii dedicate raliurilor, vor avea prilejul sa vada KTM-ul 450 Meca System in saua caruia pilotul satmarean va parcurge cei aproximativ 3.000 de kilometri ai raliului. Acesta se va desfasura in Ungaria si Romania in perioada 20 – 26 aprilie, fiind cel mai important eveniment sportiv gazduit pana acum de Romania.

Fanii motorsportului vor avea prilejul sa vada expus, pentru prima data: trofeul obtinut de Mani Gyenes la Dakar 2007 in urma clasarii pe locul 9 la categoria debutanti, echipamentul folosit de pilotul Mol Dakar Team in cel mai dificil raliu al lumii si medalia de argint primita la International Six Days Enduro 2007 (a fost primul roman care a concurat in istoria de peste 82 de ani a celui mai vechi eveniment off-road al Federatiei Internationale de Motociclism).

Rally Days se desfasoara in Pavilionul 16 al Romexpo in perioada 15-16 martie si poate fi vizitat in intervalul orar 10:00 – 20:00.

Sursa | Mani Gyenes Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.