Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Mihai Stoichescu incepe sezonul in forta

24.03.2008
Foto ©:

Prima cursa de motocros a anului a fost castigata de campionul en-titre, Mihai Stoichescu. Sportivul Moto Extrem Lugoj si-a adjudecat intr-o maniera detasata Cupa Federatiei Romane de Motociclism, organizata pe 23 martie, la Valea lui Mihai, judetul Bihor.

In mansa  II, Stoichescu a fost mai rapid cu un tur de circuit, decat sportivul venit pe locul II, creandu-si acest avantaj in doar 20 de minute. „Mi-a placut pentru ca a fost mult noroi si am avut ocazia sa le arat altora cum se merge pe asemenea suprafata, pentru care majoritatea nu au antrenament. Circuitul a fost unul rapid, am folosit mult treptele patru si cinci de viteza. Consider ca sezonul acesta nu am adversar.” a declarat Mihai Stoichescu la finalul cursei.

Este de notat ca rezultatul obtinut de Stoichescu vine in contextul in care sportivul a avut foarte putin timp la dispozitie pentru a se obisnui cu motocicleta de concurs, o Honda CRF 450, model 2008, el fiind pe punctul de a concura pe Husqvarna. Obiectivul vizat de Mihai Stoichescu pentru sezonul in curs este obtinerea celui de al patrulea titlu consecutiv de campion national la motocros si participarea in mult mai solicitantele campionate externe de motocros, fiind vizata in special Ungaria.

Proaspatul coleg de club al lui Stoichescu, David Husarciuc a obtinut locul patru la categoria 125 cmc, la care alearga cu derogare, datorita varstei sale de doar 13 ani. O performanta notabila, pentru prima cursa alaturi de piloti maturi. Clubul Moto Extrem Lugoj incepe asadar noul sezon de motocros cu gazul in plin.

Sursa: Ridermarque’s Weblog

Ce stie Stoichescu:

Bookmark and Share
buna by miha din gelu on 05.04.2008
esti un tip talentat,iti urez bafta pe viitor
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.