Cauta in stiri

RSS Feed

transmisiuni live

Nou pe Eurosport 2: Campionatul Englez de Superbike

07.04.2008
Foto ©:

Grupul Eurosport anunta semnarea unui acord cu MotorSport Vision, detinatorul drepturilor comerciale ale Campionatului Englez de Superbike, pentru transmisiunile pan-europene din 2008 ale Campionatului Englez de Superbike pe Eurosport 2, in exclusivitate in Europa.

Campionatul Englez de Superbike este cel mai dinamic si mai antrenant din lume, aducand impreuna nu numai pe cei mai buni concurenti englezi, dar de asemenea si concurenti de varf din Australia, Japonia si Spania.

Sezonul 2008 va avea 12 runde, fiecare cu cate doua curse. Pentru fiecare runda, Eurosport 2 va transmite cele doua curse IN DIRECT sau putin decalat, in toate cele 43 de tari unde este receptionat canalul.Doar in Anglia, vor fi transmisiuni suplimentare care vor include transmisiuni IN DIRECT ale celor doua curse, dar si cursele pentru aspiranti, rezumatele zilei in prime time si dezbateri din studio.

In plus, Eurosport Asia-Pacific va acoperi tot sezonul IN DIRECT din regiune, ajungand la fanii din alte 10 tari. Transmisiuni LIVE ale curselor vor fi disponibile si pe site-urile Eurosport.

CALENDAR
6 aprilie Brands Hatc
20 aprilie Thruxton
5 mai Oulton Park
26 mai Donington Park
15 iunie Snetterton
29 iunie Mallory Park
20 iulie Oulton Park
10 august Knockhill
25 august Cadwell Park
14 septembrie Croft
28 septembrie Silverstone
12 octombrie Brands Hatch

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.