Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Stoichescu bate in Ungaria, cu motorul de antrenament!

07.04.2008
Foto ©:

Luat pe nepusa masa in privinta participarii la Cupa „Magyar Koztarsasag”, desfasurata pe 6 aprilie la Nagy Kanisza, Ungaria, campionul en-titre al Romaniei la motocros, clasa Open, a castigat clasa MX1 International. La general, Mihai Stoichescu s-a clasat pe locul IV, luptandu-se cu campionii maghiari, caliti in solicitantele competitii europene.

Rezultatul a fost obtinut in conditiile in care sportivul Moto Extrem Lugoj a avut foarte putin timp la dispozitie pentru a se acomoda cu circuitul si a concurat fara a avea montate pe motocicleta suspensiile profesionale Pro Circuit. Aceasta intrucat triplul campion al Romaniei la motocros are la dispozitie o singura motocicleta, o Honda CRF 450, folosita atat in competitii cat si la antrenamente.

Pe 27 aprilie, la Koka, Mihai Stoichescu va participa la prima etapa din Campionatul National Maghiar, urmand ca pe 3 mai sa alerge la Hotmvasarhely, langa Szeged.

Sursa: Ridermarque's Weblog

Bookmark and Share
buna by MIHA DIN GELU on 10.04.2008
iti urez succes in viata si pe plan profesional,te pup
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.