Cauta in stiri

RSS Feed

superstock 1000

Superstock 1000 incepe la Valencia cu debutul KTM

03.04.2008
Foto ©:

Cupa Superstock 1000 FIM din 2008 impreuna cu Campionatul European Superstock de 600 incepe in acest weekend, cu prima runda europeana a sezonului la Valencia.

In clasa de top, pe care multi o considera a fi o rampa de lansare catre Superbike, exista un numar de castigatori potentiali intre cei 38, care vor asista la intrarea lui Ducati 1098 cu V2-ul de 1198cc si noul KTM RC8 cu un V2 de 1190cc.

6 producatori sunt prezenti: Suzuki (11 motociclete), Yamaha (8), Honda (7), Ducati si Kawasaki (fiecare cu 5) si KTM (2). Ca si nationalitati, Italia predomina cu 13 participanti pe grila de start.

Se anunta un sezon disputat, favoritii pentru titlu fiind foarte multi, cel putin 10 piloti cu sanse de castig. Aici amintim pe Claudio Corti, plasat pe locul 2 anul trecut, care va concura anul acesta pentru noua echipa Yamaha Motor Italia Junior Team, belgianul Xavier Simeon de la echipa Alstare Suzuki, australianul Brendan Roberts al echipei Ducati Xerox si Alessandro Polita de la echipa Marco Borciani, care a castigat titlul acum 2 ani.

Alti piloti cu sanse sunt Davide Giugliano, Domenico Colucci, Yoann Tiberio, Maxime Berger, campion la Superstock 600, Matteo Baiocco, Michele Pirro si Michele Magnoni, fara sa uitam ca totdeuna exista si cateva surprize.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.