Cauta in stiri

RSS Feed

motocross - mx1 GP

Suzuki a dominat prima runda in MX1 GP

08.04.2008
Foto ©:

Echipa Teka Suzuki WMX1 a dominat prima etapa a Campionatului  Mondial de Motocross MX 1 de la Valkenswaard din Olanda, in fata a 26 000 spectatori.

Pilotii echipei, Ken De Dycker si Steve Ramon, au incheiat primul respectiv al treilea, calare pe motocicletele Suzuki RM-Z450s

Prima cursa  a fost un start nemaipomenit de sezon pentru Ken De Dycker care a condus  fiecare tur in drumul sau spre victorie. Dominand cursa inca de la inceput,  el a reusit cel mai bun timp in turul 3, fiind cu 1,3 secunde mai rapid decat oponentii sai. In tururile finale De Dicker nu  l-a lasat pe Max Nagl, ocupantul locului 2, sa se apropie la mai putin de 7 secunde in urma.

De Dycker, castigator in ambele curse, a declarat: “Chiar a fost o zi buna pentru mine. Defapt, nu as fi putut avea una mai buna de atat. Este prima mea dubla victorie si prima data cand conduc in Campionatul Mondial. Trebuie sa multumesc echipei pentru ca a muncit foarte mult iar victoria de azi este rezultatul eforturilor noastre comune.”

Ramon, campion mondial in 2007, desi a inceput pe locul 8 in grila de start, a reusit prin timpi de tura foarte buni sa ia la sfarsitul cursei locul 3 lui Philippaerts de la Yamaha.

A 2-a runda a campionatului va avea loc pe 20 Aprilie la Bellpuig in Spania.


Rezultate cursa 1

1.  9 Ken de Dycker  - Suzuki 
2.  12 Max Nagl  - KTM 
3.  11 Steve Ramon  - Suzuki 
4.  19 David Philippaerts  - Yamaha 
5.  32 Manuel Priem - Kawasaki

Rezultate cursa 2
1.  9 Ken de Dycker  - Suzuki 
2.  211 Billy Mackenzie  - Honda 
3.  7 Jonathan Barragan  - KTM 
4.  11 Steve Ramon  - Suzuki 
5.  12 Max Nagl  - KTM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.