Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

World Superbike Valencia - a doua cursa

07.04.2008
Foto ©:

In a doua  cursa de la Valencia japonezul Noriyuki Haga (Yamaha) si australianul Troy Bayliss (Ducati) s-au distantat in fruntea cursei inca din primele tururi. Dupa cazatura din prima mansa, niponul Haga si-a trecut in cont victoria pentru 1.551 secunde in fata lui Bayliss, veteranul australian marindu-si la 48 de puncte avansul in fruntea ierarhiei pilotilor.

Spaniolul Carlos Checa (Honda) a onorat in final sustinerea publicului de pe circuitul Ricardo Tormo urcand pe ultima treapta a podiumului, echipa Ten Kate Honda completand ierarhia prin Ryuichi Kyonari, aflat la cea mai buna clasare din acest sezon. Dupa dezamagitorul loc 16 din prima cursa, Max Biaggi (Ducati Sterilgarda) a incheiat weekend-ul de la Valencia pe locul opt, in spatele coechipierului sau Ruben Xaus.

Dupa trei runde si sase alergari, Troy Bayliss conduce detasat in fruntea Campionatului Mondial de Superbike cu 128 de puncte, fiind urmat de spaniolul Fonsi Nieto (Suzuki), cu 80 de puncte, Troy Corser (Yamaha) si Carlos Checa (Honda) urmand fiecare cu cate 72 de puncte. La constructori conduce Ducati, cu 140 de puncte, fiind urmata de Yamaha, cu 95 de puncte.

Urmatoarea runda a Campionatului Mondial de Superbike este programata pe 27 aprilie pe circuitul olandez de la Assen.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.