Cauta in stiri

RSS Feed

competitii dirt-track

A doua etapa a Campionatului National de Speedway 2009

18.05.2009
Foto ©: Bogdan Voiculescu

Clubul CSTA din Bucuresti a organizat in data de 16 mai 2009, pe stadionul municipal din Braila, a doua etapa a Campionatului National de Speedway la clasele juniori si seniori.

Pe o vreme care a tinut cu participantii si beneficiind de o pista care s-a prezentat in conditii excelente, competitia s-a dovedit a fi si de aceasta data extrem de spectaculoasa.

Cursa s-a desfasurat pe parcursul a sapte manse pentru juniori si doisprezece manse pentru seniori. Castigatorul acestei etape la juniori a fost Barabasu Viorel, legitimat la clubul CSA Braila, un tanar deosebit de talentat considerat de multi revelatia acestui an. Pe locul doi s-a clasat Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti), fiul celebrului Marian Gheorghe, care a facut cateva manse extraordinare luna trecuta in Austria la un concurs international. Ultima treapta a podiumului la juniori a fost ocupata de pilotul Marin Daniel din Bucuresti.

La seniori castigatorul a fost Popa Fanica (CSA Braila), un veteran al acestui sport, urmat de Milen Manev (CSA Braila) si Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti). A doua etapa a Campionatului National de Speedway 2009 nu a fost lipsita de faze spectaculoase, veteranul pilot Marian Gheorghe (CSTA Bucuresti) pierzand controlul motocicletei si izbindu-se puternic de mantinela. Toma Alexnadru (CSA Braila) a evitat la limita un potential dezastru si a incheiat etapa cu rezultate nesatisfacatoare din cauza unor probleme tehnice.

In urma accidentului Marian Gheorghe (CSTA Bucuresti) a fost nevoit sa abandoneze iar acum se afla in afara oricarui pericol, avand un deget de la mana rupt si doua vertebre din coloana tasate.

Bookmark and Share
... by maria on 05.10.2009
Ar fi bine sa puneti afise mai multe ca eu sincer le-am vazut doar pe cele din fata stadionului. Si urez succes tuturor in special lui Barabasu Viorel ca e nasul meu si ma mandresc cu el:x....BAFTA,era sa uit puneti si mai multe poze sau filmulete!!!!!!!!!!!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.