Cauta in stiri

RSS Feed

accidente

Accident mortal in SBK-ul australian

07.04.2009
Foto ©:

Etapa de duminica trecuta a Campionatului Australian de Superbike, desfasurata pe circuitul Symmons Plains Raceway de langa Launceston, Tasmania, a fost umbrita de un accident oribil soldat cu moartea unui competitor.

Politia locala nu a dat imediat publicitatii numele victimei, fiind ulterior identificat drept Judd Greedy, un tanar pilot din New South Wales ce avea numai 28 de ani si care se afla la apogeul cariei sale.

Accidentul s-a produs in turul cu numar trei al celei de-a doua curse, pe cand Greedy conducea ostilitatile, acesta derapand la iesirea dintr-un viraj si fiind lovit in plin de catre alti doi concurenti din urma sa care nu au reusit sa-l evite. Una dintre motocicletele implicate a luat imediat foc in urma impactului violent.

Datorita acestui dezastru, toate cursele programate sa aiba loc in acea zi au fost anulate, lumea sportului din Australia fiind inca in stare de soc.

"Acea parte a circuitului este foarte provocatoare deoarece incerci sa tragi tare de gaz pentru ultima parte pe linia dreapta." a declarat Glenn Allerton, actualul campion in Superbike-ul Australian.

"Daca esti intr-un grup de piloti atunci nu ai mult timp la dispozitie pentru a reactiona daca este un incident in fata ta."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.