Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Adrian Raduta, aproape de titlurile de campion national si est-european

09.10.2009
Foto ©: Top Cross TCS

2009 a fost pana acum un sezon foarte bun pentru mine si nu voi mai risca, vreau sa imi conserv avansul pe care il am in campionatul national, dar si in cel est-european” a declarat pilotul Top Cross TCS, proaspat revenit dupa etapa cu numarul sapte a Campionatului Est European de Motocros, desfasurata la Troyan, in Bulgaria, pe 3-4 octombrie.

Tinand cont ca aici s-a desfasurat o etapa de campionat mondial MX3, circuitul i-a pus la grea incercare pe piloti, acestia trebuind sa se lupte si cu noroiul format din cauza precipipatiilor. Acest fapt i-a convenit lui Adi: „Noroiul nu m-a deranjat, chiar daca m-a facut sa iau o tranta in prima mansa, pe trambulina dinaintea finisului. Am reintrat repede in cursa si nu mi-am pierdut prima pozitie, castigata imediat dupa start. Mansa doi s-a desfasurat fara incidente si am reusit un timp cu doua secunde mai bune decat cei de la MX2, care de aceasta data au alergat separat.

De altfel, la aceasta clasa, Julian Raduta a obtinut locul doi dupa cele doua manse, rezultatele fratilor Raduta contribuind la clasarea Romaniei pe locul doi in clasamentul pe echipe.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.