Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Adrian Raduta, invingator in Turcia

21.04.2009
Foto ©: Nagy Fulop

A treia etapa a Campionatului Est European de Motocros, desfasurata pe 18-19 aprilie, pe circuitul de la Heyarfen (Istanbul), marcheaza trecerea lui Adrian Raduta la sefia clasamentului general al unei competitiei la care participa sportivi din sase tari.

Pilotul Top Cross TCS Ciolpani a castigat ambele manse ale clasei MX1 (450 cmc), pe care a controlat-o de la inceput pana la sfarsit. Circuitul care cu o saptamana inainte gazduise a treia etapa a Campionatului Mondial de Motocros i-a fost pe plac lui Raduta, care l-a depasit cu aproape un minut pe ocupantul locului doi si cu pana la sase tururi de circuit pe sportivii locali.

M-am simtit foarte bine pe circuitul de la Heyarfen, este un circuit foarte tehnic, cu multe sarituri, diferente de nivel si viraje suprainaltate. Desi am alergat impreuna cu clasa MX2 (250 cmc), arbitrii de traseu si-au facut excelent datoria, semnaland foarte rapid incidentele. Unica problema a fost reprezentata de suprafata de concurs, bulgari de pamant foarte tari, ceea ce a dus la aparitia unei singure trase abordabile. Am evitat si un incident care putea avea urmari neplacute, era sa vin la o aterizare peste un pilot turc care a ales sa nu sara trambulina. Astept cu nerabdare urmatoarea etapa, care va fi chiar la Ciolpani, pe 9 si 10 mai” a declarat Adrian Raduta la intoarcerea in Romania.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.