Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Adrian Raduta, lider in Campionatul Est European de Motocros

25.08.2009
Foto ©: Top Cross TCS

Cu doar trei etape ramase de desfasurat inainte de finalul Campionatului Est European de Motocros, Adrian Raduta se distanteaza in clasamentul general al competitiei. La etapa cu numarul sase, desfasurata pe 22 august in Serbia, la Zrenianin, pilotul Top Cross TCS s-a clasat pe primul loc.

Iata declaratia lui Adi, la finalul cursei: „Traseul a fost foarte placut, cu 17 sarituri, singura problema fiind praful, care a cauzat probleme de vizibilitate. De altfel, tot din aceasta cauza, clasele MX1 si MX2 au alergat separat. Nu am avut prea mare concurenta, am plecat primul de la start in ambele manse si sunt multumit de felul in care m-am comportat pe circuit, dupa o pauza competitionala de doua luni. Am testat un camel-back adaptat pentru protectia de gat, special pentru motocros, care mi-a oferit o hidratare optima in conditiile in care la cursa a fost extrem de cald”.

Un rezultat foarte bun a obtinut si Julian Raduta, care si-a incheiat recuperarea, urcand pe treapta a treia a podiumului la clasa MX2.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.