Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Adrian Raduta, locul doi la Valea lui Mihai

10.09.2009
Foto ©: Top Cross TCS

A treia etapa din Liga I a Campionatului National de Motocros s-a desfasurat la Valea lui Mihai, in judetul Bihor, in organizarea clubului local Transbuldex, bucurandu-se de participarea a 76 de piloti.

In mod exceptional pentru motocrosul autohton, suprafata circuitului a fost reprezentata in totalitate de nisip, ceea ce a solicitat din plin pilotii, atat din punct de vedere tehnic cat si fizic. Adrian Raduta s-a clasat pe locul doi in ambele manse, dupa pilotul maghiar Janos Borka, un sportiv cu experienta in competitiile internationale.

Pilotul Top Cross TCS este multumit de rezultat si se pare ca din timpul cursei a retinut in special evolutia fratelui sau, la MX2: „Clasele MX1 si MX2 au alergat impreuna, ceea ce a imprimat ritm cursei si mi-a placut sa-l vad pe Juli luptandu-se cu ungurul Alex Nagy pentru mai bine de jumatate de mansa, cei doi depasindu-se in mod repetat. Pana la urma Juli s-a clasat pe locul patru la general, dupa ce a reusit locul trei in mansa doi”.

La sfarsitul acestei saptamani, fratii Raduta se vor afla in Bulgaria, la Sevlievo, unde Juli va concura in Campionatul European de Juniori.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.