Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Adrian Raduta, singurul roman in Campionatul European de Motocros

22.06.2009
Foto ©: Top Cross TCS

Adrian Raduta a participat in perioada 20 – 21 iunie la ultima etapa a Campionatului European de Motocros, desfasurata in Polonia, la Glogow. Pilotul Top Cross TCS a obtinut un rezultat foarte bun pentru acest nivel, reusind sa se claseze pe locul zece din cei douazeci de piloti care au concurat la clasa EMX Open.

Fata de etapa precedenta din Campionatul European de Motocros, desfasurata pe 31 mai la Sentvid Pri Sticni, in Slovenia, Adrian si-a imbunatatit mult performantele, obtinand locul optsprezece la aceasta competitie.

Iata ce spune pilotul Top Cross TCS despre cursa din Polonia: Am concurat pe un circuit de viteza, cu multe rampe construite pe teren plat, pe care m-am simtit foarte bine, fiind multumit de rezultatul obtinut. Am fost putin dezavantajat de capacitatea motorului meu, un KTM 250 SX-F, cu kit de 300 cmc, acest lucru intamplandu-se pe urcari, unde cei cu motoare de 450 cmc erau mai rapizi si mai putin solicitati fizic. In continuare, urmeaza sa ma concentrez pe campionatul german ADAC MX-Masters, care a devenit chiar mai si mai puternic fata de anul trecut. Din cauza costurilor mai reduse de participare, la fiecare etapa din ADAC MX-Masters de inscriu 70 – 80 de piloti de top, din care se califica pentru cursa 40”.

Adrian Raduta are un program foarte incarcat, in perioada 17 - 19 iulie urmand a-si face debutul in Campionatul National de Raliuri, la Sibiu, in urma absolvirii in postura de cel mai bun cursant a scolii de pilotaj organizate in iarna de Titi Aur.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.