Cauta in stiri

RSS Feed

Motocross

Adrian Raduta devine vice-campion est european la motocross

09.10.2012
Foto ©: Nelu BANICA

Dupa titlurile de campion est european obtinute in 2009 si 2010, Adrian Raduta isi adauga in palmares si un titlu de vice-campion est european, obtinut in urma etapei finale a acestui campionat, desfasurata pe 6-7 octombrie, la Troyan, in Bulgaria. Numai ghinionul a mai putut sta in calea pilotului Top Cross TCS powered by Dementor KTM, deoarece Adrian s-a clasat la doar doua puncte diferenta de pilotul incununat campion est european, bulgarul Nikolay Ioskev.

Adrian Raduta explica: „A fost o cursa aproape perfecta pentru mine. Chiar daca matematic aveam sanse mici la obtinerea titlului est european, iata ca pilotul clasat pe primul loc nu a mai venit la Troyan din cauza unei accidentari.” In prima mansa, Adrian a obtinut „hole shot-ul”, inscriindu-se primul in primul viraj de pe circuit, a condus pentru patru tururi, dupa care a gresit o aterizare si a cazut, lovindu-se puternic la piept. „Am ramas fara aer si mi-a luat ceva timp sa imi revin”, spune Adi, care s-a lansat intr-o cursa de recuperare, reusind sa urce pâna pe pozitia a sasea.

In mansa doi, pilotul Top Cross TCS powered by Dementor KTM a facut o cursa fara greseala, câstigând fara probleme. „Un loc patru sau cinci in prima mansa mi-ar fi adus titlul de campion est-european, dar asa este in motor sport, rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei”, a declarat Adrian Raduta, la revenirea in România.

SURSA: DBZ

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.