Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Alstare Suzuki renunta la Fonsi Nieto

16.12.2008
Foto ©:

Suzuki a decis sa participe cu numai doua motociclete in Campionatul Mondial de Superbike de anul viitor, renuntand la cea de-a treia, o hotarare care il pune in dificultate pe Fonsi Nieto, lasandu-l pe margine.

Pilotul spaniol, in varsta de 30 de ani, s-a alaturat echipei Alstare Suzuki anul acesta venind de la Kawasaki, si era de asteptat sa ramana aici dupa un sezon 2008 promitator.

Primele dubii in legatura cu viitorul sau au iesit la iveala atunci cand Suzuki a inceput testele cu noul GSX-R 1000 K9 folosindu-i doar pe Max Neukirchner si Yukio Kagayama.

La scurt timp dupa aceasta, Neukirchner si Kagayama au fost confirmati drept pilotii care se vor prezenta la start in 2009 din partea echipei Alstare Suzuki. Aceasta decizie tardiva il lasa pe Nieto fara sansa de a pilota pentru nici o echipa de fabrica in sezonul viitor.

Se zvoneste ca Fonsi Nieto, nepotul marelui pilot Angel Nieto, urmareste sa participe totusi anul viitor in Campionatul Mondial de Superbike, tot la bordul unei motociclete Suzuki, cu ajutorul unei sustineri private. Acest lucru s-ar putea intampla si cu un oarecare suport din partea echipei de fabrica, intr-o intelegere similara de care s-a bucurat Neukirchner in 2007.

Via | Crash.net

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.