Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Aprilia Alitalia Racing Team 2010

09.02.2010
Foto ©: Aprilia Alitalia Racing Team

Aprilia si-a prezentat astazi pe aeroportul Fiumicino din Roma, echipa si motocicletele cu care va participa in sezonul 2010 al campionatului World Superbike.

Daca in 2009 italienii au participat fara a beneficia de aportul unui sponsor principal, in 2010 cei de la Aprilia vor alerga sub culorile Alitaila, compania nationala aeriana a Italiei. Aceasta face parte din imperiul financiar al lui Roberto Colaninno, ce detine printre altele si Piaggio Group, compania mama a producatorului Aprilia.

Grafica atractiva a motocicletelor RSV 4 aduce la un loc doua prestigioase branduri italiene, gigantul energetic Eni fiind de asemenea unul din marii sponsori din 2010.

Noua echipa Aprilia Alitalia Racing Team ii are in componenta pe veteranul Max Biaggi si pe Leon Camier, campion British Superbike in 2009. Desi se afla abia la al doilea sezon, echipa are obiective ambitioase pentru 2010, motivata fiind de rezultatele remarcabile obtinute de Biaggi in 2009, opt podiumuri si o victorie, ce i-au asigurat locul al patrulea in clasamentul general.

Max Biaggi a declarat: “Prezentarea noului sezon, a motocicletei cu noile culori, este mereu un moment emotionant pentru un pilot. Va fi o onoare sa port prestigioasele culori pe circuitele din toata lumea – o grafica tricolora care va face atat motocicleta cat si echipa unica.”

“Bineinteles, noi am fost marea supriza a sezonului 2009 si sunt foarte multumit de rezultate; nimeni nu ar fi putut prezice ca vom termina pe locul patru in clasamentul general. Si totusi, simt ca satisfactiile cele mai mari urmeaza sa vina, nu am ajuns inca in top – doar un titlu va reprezenta totul pentru mine. Ne aflam in fata unui nou sezon inarmati cu mai multe cunostinte, mai multa experienta pe circuite si recunoasterea potentialului propriu.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.