Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Aprilia il vrea pe Biaggi in Superbike

Paul Lozba | 02.09.2008
Foto ©: Sterilgarda Go Eleven

Dupa ce a confirmat ca isi doreste sa piloteze pentru echipa Ducati Xerox, Max Biaggi, in prezent pilotul echipei Sterilgarda Go Eleven, ar putea fi aproape de a semna cu Aprilia pentru sezonul 2009 World Superbike.

Ironic, vestea a circulat prin padocurile MotoGP in acest weekend la Misano. Biaggi a mai concurat pentru Aprilia in perioada glorioasa a carierei sale, 1994-1996, cand combinatia tricolora italiana pilot/motocicleta i-a adus 3 titluri la clasa 250GP.

Aprilia nu a tinut secret faptul ca isi doreste un pilot experiementat care sa debuteze cu noul superbike RSV4 in mult asteptata intoarcere a constructorului in World Superbike, campionat din care Aprilia s-a retras in 2001 din cauza problemelor financiare.

Daca colaborarea se va intampla, Biaggi ar putea sa revina la combinezonul glorios care a inflamat inimile tifosilor italieni in anii mondialului de viteza 250GP cu mitica Aprilia carenata Chesterfield.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.