Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Aprilia intra in Cupa FIM Superstock 1000

11.02.2009
Foto ©:

Aprilia va debuta in acest an in Cupa FIM Superstock 1000 urmand sa participe in competitie cu o echipa de fabrica. Producatorul italian, care se intoarce anul acesta in Superbike dupa sase ani de absenta, isi va masura puterile si in campionatul dedicat clasei Superstock.

Versiunea Superstock a noului RSV 4 va face parte din cadrul echipei JiR, care a concurat cativa ani in MotoGP cu modele Honda RC211V. Aprilia si JiR vor beneficia de serviciile a doi tineri piloti extrem de ambitiosi: Federico Sandi in varsta de 19 ani si Federico Biaggi de 20 de ani.

Sandi a acumulat deja ceva experienta in competitiile internationale participand in campionatele 125GP si 250GP Road Racing pentru cateva sezoane.

Biaggi Jr. este varul mult mai cunoscutului pilot Aprilia din Superbike, Max Biaggi. Federico a participat intai la 125GP ca apoi sa evolueze anul trecut in Campionatul Italian de Supersport. Sandi provine tot dintr-o familie cu o istorie in lumea curselor, tatal sau Giovanni fiind mecanicul sef al lui Biaggi.

Pregatirea noii motociclete Aprilia RSV 4 Superstock va fi efectuata de departamentul racing intern al companiei italiene, condus de inginerul Luigi Dall'Igna, testele urmand sa inceapa saptamana viitoare.

Prima etapa a Cupei FIM Superstock 1000 este cea de la Valencia in Spania programata pe 5 aprilie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.