Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Aprilia RSV 4 in versiunea Biaggi

20.11.2008
Foto ©:

Sesiunea de teste de la Portimao va ramane probabil ultima data in care Aprilia RSV 4 este vazuta in carenele de carbon originale. Iata ca au aparut si primele fotografii cu o prima  versiune cu grafica a superbike-ului pe care va concura Max Biaggi in Campionatul Mondial de Superbike in 2009.

Astfel putem observa ca zone mari din carenele de carbon au fost acoperite de culoarea rosie, logo-urile Aprilia si Pirelli dar si numarul 3 al lui Biaggi. Motocicleta a fost colorata exact in stilul in care este deja versiunea de strada RSV 4 Factory. Insa sa nu credeti ca asa va arata versiunea finala de curse. Mai mult ca sigur aceasta este doar o versiune temporara cu care Biaggi si-a facut aparitia in perioada testelor.

Ne asteptam ca versiunea finala sa fie colorata complet, probabil intr-o combinatie de rosu cu culoarea de baza a sponsorului principal, fara carbon la vedere, avand bineinteles aplicate logo-urile sponsorilor secundari. Se pare ca intoarcerea companiei Aprilia in World Superbike a atras deja atentia mai multor companii multinationale si este de asteptat sa vedem crearea unor parteneriate importante in viitorul apropiat.

Via | OmniMoto

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.