Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Aprilia RSV 4 SBK in culorile finale

26.02.2009
Foto ©: Aprilia

Aprilia a prezentat astazi versiunea grafica finala a superbike-ului RSV 4 cu care va debuta in acest weekend in Campionatul Mondial de Superbike.

Ca si BMW, Aprilia isi face intrarea pe scena WSBK fara ajutorul unui sponsor principal. Carenele au pastrat astfel culorile traditionale ale companiei italiene, cele mai mari logo-uri vizibile fiind RSV 4 si Aprilia.

Dupa testele recente, noul V4 italian a demonstrat deja ca este capabil de rezultate performante iar cu ajutorul celor doi piloti experimentati, Shinya Nakano si Max Biaggi,  casa din Noale spera sa obtina cat mai multe podiumuri.

Aprilia Racing a avut, de altfel, un trecut destul de glorios in World Superbike. In 2000, Troy Corser a reusit sa termine campionatul pe locul al treilea, la bordul unui RSV 1000 iar in 2001 pe locul patru. In total, pilotii Aprilia au obtinut un numar remarcabil de 26 de podiumuri din care 18 castigate de Corser, unul de Regis Laconi si 7 de Noriyuki Haga.

In 2009, asteptam cu mare interes evolutia superbike-ului italian, acesta avand de infruntat concurenti consacrati precum Ducati 1198, Yamaha R1, Honda Fireblade, Suzuki GSX-R dar si noi veniti precum BMW S 1000 RR. Prima cursa din acest sezon va incepe duminica la Philip Island in Australia si va putea fi urmarita pe canalul Eurosport incepand cu ora 18:00 sau live pe site-ul World SBK incepand cu ora 03:00.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.