Cauta in stiri

RSS Feed

raliuri

Aprilia se impune din nou la Pikes Peak

18.08.2009
Foto ©: Aprilia USA

Aprilia USA si-a aparat cu succes titlul castigat anul trecut la Pikes Peak International Hill Climb, modelul SXV 5.5 dovedindu-se inca o data a fi mai rapid chiar decat alte motociclete de capacitate cilindrica mai mare.

Ca si in 2008, Davey Durelle a trecut de cele 156 de viraje spectaculoase pentru a incheia primul ascensiunea cu timpul de 11:48.649, depasindu-l cu putin inainte de final pe Gary Trachy.

Aprilia SXV 5.5 continua sa impresioneze in aceasta celebra competitie americana, pe un traseu care inca solicita la maxim tot ce are o motocicleta mai bun de oferit in parte.

"Am anticipat anul acesta un aflux de motociclete Aprilia in competitie, dupa ce Davey a invins anul trecut pe SXV modele mult mai mari pana la varf," a explicat Rick Panettieri, Brand Manager Aprilia.

"Asa cum a demonstrat acest nou triumf, SXV este ideal pentru drumuri de munte precum cele de la Pikes Peak. Cadrul revolutionar foarte usor, inzestrat cu putere si manevrabilitate superba, face ca aceasta sa fie cea mai buna motocicleta pentru drumuri de munte virajate - asfaltate sau de pamant."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.